Kosár tartalma

Jelenleg az Ön kosara üres
 
0
RÓLUNK TERMÉKEK ÁRLISTA LETÖLTÉSEK KAPCSOLAT
RÓLUNK TERMÉKEK SHOWROOM LETÖLTÉSEK KAPCSOLAT
RÓLUNK TERMÉKEK ÁRLISTA LETÖLTÉSEK KAPCSOLAT
TRIOMAX HUNGARY

HARN - VIEFE

A cégről

A tulajdonosok azzal a szándékkal hozták létre a triomax Hungary Kft.-t, hogy minőségi termékek bevezetésével színesítsék a magyarországi bútoripari szerelvénykínálatot.
Sokáig kerestük a megfelelő terméket, amely minden tekintetben megfelel olykor túlzónak tűnő elvárásainknak.

A HARN brand meggyőzött bennünket arról, hogy segítségével magasra tehetjük a mércét. A HARN fiókrendszerek 2008 – as bevezetése óta tartjuk azt a kitűzött célt, miszerint az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatások, mind műszaki, mind a felhasználóknak nyújtott megbízható szerviz szempontjából kimagasló színvonalat képviseljenek.

A megfogalmazott irányelvet szem előtt tartva vettük fel kínálatunkba 2014 őszén, a katalán VIEFE cég magas minőségű, egyedi tervezésű bútorfogantyúit.

Azt gondoljuk, hogy tapasztalt okleveles faipari mérnökökként rálátásunk van iparágunk gyártási és kereskedelmi erősségeire, illetve gyengéire is.
Szakmánk eltökélt híveiként hisszük, hogy minőségi termékeinkkel, színvonalas szolgáltatásunkkal, folyamatos fejlődőkészségünkkel és partnereink hasznos tanácsainak elfogadásával képesek leszünk segíteni ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását és ezáltal hozzájárulni a magyarországi bútoripar erősítéséhez.